1. Home
  2. Shop
  3. Vitamines & mineralen
  4. 100% XTREME FAT BURNER VEGAN

100% XTREME FAT BURNER VEGAN

20,00

De fat burner van XL Body Nutrition is precies wat je zoekt wanneer je gezond wilt afvallen. Bij XL Body Nutrition verkopen wij uitsluitend een natuurlijke fat burner. Dit supplement versnelt de afbraak van vetcellen.

Made in Holland
 100% plantaardig
 Ondersteunt vetverbranding
 Sterkste formule onder de vegan formules
Samengesteld door fitnessprofessionals

Uitverkocht

Beschrijving

100% XTREME FAT BURNER VEGAN

De fat burner van XL Body Nutrition is precies wat je zoekt wanneer je gezond wilt afvallen. Zo bevat ons product onder andere groene thee extract, groene koffie extract en is het rijk aan vitamine B. Groene thee boost je energieverbranding en stimuleert je metabolisme. Door de toevoeging van cafeïne vermindert je hongergevoel en wordt de vetverbranding extra gestimuleerd. Deze 100% XTREME FAT BURNER VEGAN is speciaal geproduceerd voor mensen die geen dierlijke producent willen consumeren.

Wat is een fat burner?

Wanneer je wilt afvallen is een fat burner ideaal. Bij XL Body Nutrition verkopen wij uitsluitend een natuurlijke fat burner. Dit supplement versnelt de afbraak van vetcellen. De beste manier van afvallen is door veel vet te verbranden. Door het gebruik van dit supplement zal de vetverbranding gestimuleerd worden. Ook kan het bijdragen aan het behoud van je spiermassa. Hoe meer spierweefsel, hoe gezonder je afvalt.

Waarom XL Body Nutrition?

De fat burner van XL Body Nutrition is van zeer hoge kwaliteit. Gun je lichaam het beste door te kiezen voor onze fat burner.

Wees je ervan bewust dat de goedkoopste supplementen die op de markt worden aangeboden, vaak ook de slechtste kwaliteit grondstoffen bevatten. Koop daarom alleen supplementen van hoogwaardige kwaliteit zoals die van XL Body Nutrition.

Voedingswaarden

Inhoud: 90 capsules

100% xtreme fat burner vegan voedingswaarden

Gebruik en dosering

Neem iedere dag 1 tot 3 capsules en verspreid deze over de dag.

Waarschuwing

Een gezonde en gevarieerde voeding is erg belangrijk. Dit voedingssupplement dient als toevoeging op de dagelijkse voeding en niet als vervanging. Het advies voor dagelijkse inname niet overschrijden.

Niet geschikt voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bewaaradvies 100% XTREME FAT BURNER VEGAN

Bewaar dit product droog, donker en op kamertemperatuur. Sluit het product na gebruik goed af. Houd buiten bereik van kinderen.

Allergie informatie 100% XTREME FAT BURNER VEGAN

Geen.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Vanwege de strenge EU-wetgeving mogen wij helaas maar beperkte informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims uit de EU database mogen vermeld worden op onze website. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet zijn goedgekeurd door de EU mogen wij daarom niet delen.

Extra informatie

Inhoud

90 capsules

Samenstelling

100% plantaardig