1. Home
  2. Shop
  3. Voordeel Deals
  4. 100% MULTI vitamine FITNESS VEGAN

100% MULTI vitamine FITNESS VEGAN

Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €11,50.

Of het nou gaat om sporten of de algemene gezondheid, het is zeer belangrijk om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Met onze 100% MULTI vitamine FITNESS VEGAN zorg je dat je in één keer alle essentiële voedingswaarden binnenkrijgt.

 Made in Holland
 100% plantaardig
 Hoge dosering vitaminen en mineralen
 Ondersteunt de algemene gezondheid
 Unieke samenstelling

- +

Beschrijving

100% MULTI Vitamine FITNESS VEGAN

Onze 100% MULTI vitamine FITNESS VEGAN bevat een complete inhoud van de belangrijkste hoogwaardige vitamines en mineralen. Of het nou gaat om gezondheid of het ondersteunen van je workouts, de inname van voldoende vitaminen en mineralen is enorm belangrijk. Gezonde gewrichten zijn voor iedereen van groot belang.

Waarom XL Body Nutrition?

De multi vitamine van XL Body Nutrition is van zeer hoge kwaliteit. Dit komt door de unieke samenstelling van een hoge dosering vitaminen en mineralen. De beste A-kwaliteit vitaminen en mineralen maken dit een krachtige formule. Gun je lichaam het beste door te kiezen voor onze MULTI vitamine.

Wees je ervan bewust dat de goedkoopste supplementen die op de markt worden aangeboden, vaak ook de slechtste kwaliteit grondstoffen bevatten. Koop daarom alleen supplementen van hoogwaardige kwaliteit zoals die van XL Body Nutrition.

Voedingswaarden

Inhoud: 60 capsules

100% MULTI vitamine FITNESS VEGAN

Gebruik en dosering

Neem iedere dag 2 capsules en verspreid deze over de dag.

Waarschuwing

Een gezonde en gevarieerde voeding is erg belangrijk. Dit voedingssupplement dient als toevoeging op de dagelijkse voeding en niet als vervanging. Het advies voor dagelijkse inname niet overschrijden.

Niet geschikt voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bewaaradvies

Bewaar het product droog, donker en op kamertemperatuur. Sluit het product na gebruik goed af. Houd buiten bereik van kinderen.

Allergie informatie 100% MULTI vitamine FITNESS VEGAN

Geen.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Vanwege de strenge EU-wetgeving mogen wij helaas maar beperkte informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims uit de EU database mogen vermeld worden op onze website. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet zijn goedgekeurd door de EU mogen wij daarom niet delen.

Extra informatie

Inhoud

60 capsules

Samenstelling

100% plantaardig