1. Home
  2. Shop
  3. Voordeel Deals
  4. ZMA VEGAN (Zink-Magnesium)

ZMA VEGAN (Zink-Magnesium)

Oorspronkelijke prijs was: €14,99.Huidige prijs is: €8,95.

Als sporter is er een verhoogde kans dat je een tekort hebt aan zink en magnesium wat kan leiden tot een verlaagde weerstand en mindere prestaties. Met deze capsules hou je je afweersysteem op pijl zodat je lichaam optimaal kan herstellen.

 Made in Holland
 Ondersteunt het afweersysteem
 100% plantaardig
 Vermindert vermoeidheid
 Ondersteunt het spierherstel

- +

Beschrijving

ZMA VEGAN  (Zink & Magnesium)

Door de combinatie van zink, magnesium en vitamine B6 draagt de ZMA VEGAN bij aan de opbouw van je afweersysteem en het behoud van spierkracht. Als sporter is er een verhoogde kans dat je een tekort hebt aan zink en magnesium wat kan leiden tot een verlaagde weerstand en mindere prestaties. Deze capsules helpen je alles uit jezelf te halen. De vitamine B6 help bij het omzetten van proteïne naar energie. Iets wat als sporter zeer belangrijk is voor je prestaties.

Vitamine B6

In onze ZMA Vegan zit vitamine B6. Dit draagt bij aan een gezonde stofwisseling, opbouw van aminozuren en de aanmaak van rode bloedcellen. Door de omzet van proteïne naar energie vermindert de ZMA Vegan vermoeidheid waardoor je beter kan presteren tijdens je workout.

Sneller afvallen

Ben je bezig met afvallen? Ook dan is de ZMA VEGAN een goede aanvulling op je dagelijkse voeding. Naast een dieet of sporten zorgt dit supplement ervoor dat je nog sneller en gezond afvalt. Een goede nachtrust is namelijk essentieel wanneer je wilt afvallen. Door de vermindering van stresshormonen zal je nachtrust erop vooruitgaan wat er weer voor zorgt dat je sneller afvalt. Dit heeft alles te maken met je hormonen. Mensen die weinig slapen hebben vaak een verminderde hoeveelheid leptine. Dit hormoon staat ook wel bekend als het ‘obesitas hormoon’ en zorgt ervoor dat je na een maaltijd verzadigd bent.

Ook kan slaaptekort leiden tot een toename van ghreline. Dit hormoon stimuleert je eetlust waardoor je dus sneller trek krijgt en minder snel een verzadigd gevoel hebt. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten wanneer je wilt afvallen.

Waarom XL Body Nutrition?

De voedingssupplementen van XL Body Nutrition zijn van hoge kwaliteit. Gun je lichaam het beste door te kiezen voor onze producten.
Wees je ervan bewust dat de goedkoopste supplementen die op de markt worden aangeboden, vaak ook de slechtste kwaliteit grondstoffen bevatten. Koop daarom alleen supplementen van hoogwaardige kwaliteit zoals die van XL Body Nutrition.

Voedingswaarden

ZMA VEGAN – inhoud: 60 capsules

zma vegan - voedingswaarden

Gebruik en dosering

Neem iedere dag 2 capsules en verspreid deze over de dag.

Waarschuwing

Een gezonde en gevarieerde voeding is erg belangrijk. Dit voedingssupplement dient als toevoeging op de dagelijkse voeding en niet als vervanging. Het advies voor dagelijkse inname niet overschrijden.

Bewaaradvies ZMA VEGAN

Bewaar de ZMA VEGAN droog, donker en op kamertemperatuur. Sluit het product na gebruik goed af. Houd buiten bereik van kinderen.

Allergie informatie ZMA VEGAN

Geen.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Vanwege de strenge EU-wetgeving mogen wij helaas maar beperkte informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims uit de EU database mogen vermeld worden op onze website. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet zijn goedgekeurd door de EU mogen wij daarom niet delen.

Extra informatie

Inhoud

60 capsules

Samenstelling

100% plantaardig