1. Home
  2. Shop
  3. Body herstel
  4. MAGNESIUM 450mg VEGAN met Vitamine B6

MAGNESIUM 450mg VEGAN met Vitamine B6

14,99

Magnesium ondersteunt de vorming van botten en spieren. Als sporter is het dus van belang dat je hier voldoende van binnenkrijgt.

 Made in Holland
100% plantaardig
 Essentieel mineraal
 Gaat vermoeidheid tegen
 Draagt bij aan geestelijke gezondheid

- +

Beschrijving

MAGNESIUM 450mg VEGAN met Vitamine B6

In veel voedingsmiddelen is magnesium te vinden. Dit is een essentieel mineraal voor je spieren en zenuwstelsel. Zo draagt het bij aan het behoud van sterke en soepele spieren. Als sporter is dit natuurlijk erg belangrijk. De MAGNESIUM 450mg VEGAN van XL Body Nutrition is 100% plantaardig. Niet alleen voor je fysieke gezondheid, maar ook voor de geestelijke gezondheid is magnesium van belang. Het heeft namelijk een positieve invloed op je geestelijke gesteldheid en heeft zelfs invloed op het geheugen, concentratie- en leervermogen. Ook bevat ons product vitamine B6, wat onder andere bijdraagt aan een goede weerstand.

Waarom XL Body Nutrition?

De MAGNESIUM VEGAN van XL Body Nutrition is van zeer hoge kwaliteit. Gun je lichaam het beste door te kiezen voor onze producten.

Wees je ervan bewust dat de goedkoopste supplementen die op de markt worden aangeboden, vaak ook de slechtste kwaliteit grondstoffen bevatten. Koop daarom alleen supplementen van hoogwaardige kwaliteit zoals die van XL Body Nutrition.

Voedingswaarden

Inhoud: 60 capsules

Gebruik en dosering

Neem iedere dag 2 capsules en verspreid deze over de dag.

Waarschuwing

Een gezonde en gevarieerde voeding is erg belangrijk. Dit voedingssupplement dient als toevoeging op de dagelijkse voeding en niet als vervanging. Het advies voor dagelijkse inname niet overschrijden.

Bewaaradvies MAGNESIUM VEGAN

Bewaar het product droog, donker en op kamertemperatuur. Sluit het product na gebruik goed af. Houd buiten bereik van kinderen.

Allergie informatie MAGNESIUM VEGAN

Geen.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Vanwege de strenge EU-wetgeving mogen wij helaas maar beperkte informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims uit de EU database mogen vermeld worden op onze website. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet zijn goedgekeurd door de EU mogen wij daarom niet delen.