1. Home
  2. Shop
  3. Body herstel
  4. 100% WHEY ISOLAAT

100% WHEY ISOLAAT

30,50

Eiwitshakes worden gebruikt als aanvulling op de normale dagelijkse voeding. De 100% WHEY ISOLAAT van XL Body Nutrition is perfect voor iedereen die dagelijks het maximale uit zijn/haar training wil halen.

 Made in Holland
Bevat de allerbeste kwaliteit gefilterde instant whey isolaat
 Lekker romig en vol van smaak
 Zeer zuivere whey islolaat, hoogste kwaliteit eiwitgehalte

 

- +

Beschrijving

100% WHEY ISOLAAT

Eiwitshakes worden gebruikt als aanvulling op de normale dagelijkse voeding. De 100% WHEY ISOLAAT van XL Body Nutrition is perfect voor iedereen die dagelijks het maximale uit zijn/haar training wil halen. De 100% WHEY ISOLAAT van XL Body Nutrition heeft de hoogst mogelijke zuiverheid, en hierdoor een hoog eiwitpercentage en een zeer laag lactose gehalte. Omdat we enkel en alleen gebruik maken van de meest zuivere whey, bevat ons whey isolaat een ongekend eiwitpercentage van maar liefst 82,9% bij de smaak chocolate en zelfs 90% bij de smaak vanilla. Voor het opbouwen van spiermassa wordt aangeraden om dagelijks 2,3 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht in te nemen. De 100% WHEY ISOLAAT van XL Body Nutrition helpt je daarbij. Ook draagt het bij aan je spierherstel en is het laag in vet en koolhydraten. Daardoor past deze eiwitshake ook perfect in je dieet als je als sporter wilt afvallen.

Waarom XL Body Nutrition?

De 100% WHEY ISOLAAT eiwitshakes van XL Body Nutrition zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn goed van smaak, textuur en hebben een hoog gehalte aan aminozuren. Iedere shake bevat minimaal 25 gram proteïne, 4,8 gram Glutamine en maar liefst 6 gram BCAA per dosering. Gun je lichaam het beste door te kiezen voor onze eiwitshakes.

Wees je ervan bewust dat de goedkoopste supplementen die op de markt worden aangeboden, vaak ook de slechtste kwaliteit grondstoffen bevatten. Koop daarom alleen supplementen van hoogwaardige kwaliteit zoals die van XL Body Nutrition.

Voedingswaarden

Inhoud: 900 gram

Whey isolaat voedingswaarden - chocolate

Whey isolaat voedingswaarden - vanillaWhey isolaat voedingswaarden - vanilla

 

Gebruik en dosering

Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding één of meerdere shake per dag, afhankelijk van de behoefte en trainingsintensiteit. Mix 30 gram (1 maatschep) 100% WHEY ISOLAAT met 250 ml water of 300 ml melk. Even goed schudden en de eiwitshake kan direct worden ingekomen. Je kan de proteïne het beste innemen bij het opstaan, direct na het trainen en op andere dagdelen waar extra inname van hoogwaardig eiwit wenselijk is.

Waarschuwing

Een gezonde en gevarieerde voeding is erg belangrijk. Dit voedingssupplement dient als toevoeging op de dagelijkse voeding en niet als vervanging. Het advies voor dagelijkse inname niet overschrijden.

Bewaaradvies

Bewaar de 100% WHEY ISOLAAT droog, donker en op kamertemperatuur. Sluit het product na gebruik goed af. Houd buiten bereik van kinderen.

Allergie informatie

Melk, lactose en cacao (chocolate flavor).

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Vanwege de strenge EU-wetgeving mogen wij helaas maar beperkte informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims uit de EU database mogen vermeld worden op onze website. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet zijn goedgekeurd door de EU mogen wij daarom niet delen.

Extra informatie

Smaken

Chocolate, Vanilla

Inhoud

900 gram